Coaching

‘Je geest houdt je gevangen en de sleutel zit in je zak’…hoe houd jij jezelf gevangen?

Wij helpen je om gewoontes en patronen te doorbreken en weer in verbinding te komen met jezelf. Wij reiken je de tools aan om de regie terug te krijgen over je leven, meer rust te ervaren of juist actiever in het leven te staan, te zien waar jij blij van wordt, weer in je eigen kracht te gaan staan, op je hart en lijf te vertrouwen, voluit en vrijer te leven. 
Van overleven naar leven!
 

Ben je bereid om in de spiegel te kijken en je maskers af te doen?

Welke hulpvraag je ook hebt, wij luisteren en kijken samen met jou naar wat voor jou werkt en wat er voor jou nodig is. In alle eerlijkheid en openheid, gewoon van mens tot mens.
 
Onze aanpak is intuïtief en onder andere gebaseerd op onze eigen ervaring en een combinatie van NLP, Systemisch Werken, mBIT, Oplossingsgericht Denken en Doen, Meditatie en Healing/Reiki
 
Belangrijke kernwaarden voor ons zijn:
·       Verbinding
·       Openheid en eerlijkheid
·       Vrijheid
·       Respect
·       Oprechte aandacht
 
‘We hebben geen invloed op wat ons overkomt, 
waar we wel invloed op hebben is hoe we ermee omgaan.’

Onze missie in coaching

In coaching is het onze missie om mensen weer in verbinding te brengen 
met zichzelf, met hun hart. 

Om mensen ervan bewust te maken wat zich onder de laag van het bewuste afspeelt 
en handvatten te geven om uit oude patronen te stappen. Mensen te laten ervaren dat zij zelf het stuur  van hun levensbus in handen hebben.


Reviews

Marlous:

“Vrij gespannen ging ik in gesprek met Margret. Binnen korte tijd wist zij mij op mijn gemak te stellen en een veilige en gezellige setting te creëren. Zij stelt de juiste vragen en voorziet je van feedback, zonder fluwelen handschoentjes maar met respect en liefde. Ongedwongen en met een grote, positieve impact. Na 1 sessie merkte ik al een heel groot verschil. Ik voel mij veel lichter, opgewekter, steviger in mijn schoenen met meer zelfliefde en een duidelijk doel van wat ik wil. Daarnaast heb ik waardevolle inzichten gekregen over mijn gezin van herkomst. Dankjewel lieve Margret, ik kom zeker bij je terug.”
 

 Marjan: 


“Ik heb een prachtig gesprek gehad met Margret in een mooie, ontspannen ruimte. Ik voelde mij gelijk vertrouwd bij Margret; alles mag en kan gezegd, zonder oor- en veroordeel. De vragen die ze stelt en de stiltes die er mogen zijn, zorgen er bij mij voor dat ik nog dichterbij mezelf kan komen. De coaching sessie heeft er voor gezorgd dat ik meer rust ervaar in het dagelijks leven en voor mij was het even een heerlijke self-care ochtend. Lieve Margret, dank je wel!” 

Jouw review is super waardevol!

Wij kunnen natuurlijk wel vertellen wat we doen, wat onze missie is, waar we blij van worden en waar we denken goed in te zijn, maar de ervaringen van diegenen die bij ons geweest zijn zegt veel meer over wat mensen tijdens onze coachsessies ervaren. 

Het is daarom voor ons super waardevol als je een review voor ons wilt achterlaten. Wil je ons dan ook laten weten of we deze op onze website mogen plaatsen? 
Anoniem of met naam, het is voor ons allebei prima. Zolang de review maar echt is.

Alvast bedankt!