Familieopstellingen / Systemisch Werken


Iedereen maakt onderdeel uit van verschillende systemen. Voorbeelden van zo'n systeem zijn je familie, je werk of je sportteam. We krijgen heel veel mee uit het systeem waarin we zijn opgegroeid en vaak zelfs uit eerdere generaties. We leren normen, waarden, wijsheden, hoe doen wij het, hoe hoort het...
 
Via familieopstellingen / systemisch werken geven we je inzicht welke van deze patronen, dynamieken en energieën je in het hier en nu en nog steeds bij je draagt die niet meer helpend voor je zijn. Om vervolgens te kijken hoe je het nu anders kunt doen. Om te gaan voor wat jij belangrijk vindt, te leven volgens jouw normen en waarden in plaats van 'hoe het hoort' en je weer de vrijheid geven om je eigen pad te gaan.

Naast 1-op-1 begeleiding  geven wij ook Opstellingenavonden in groepen. Er zijn dan een aantal deelnemers die hun persoonlijke vraagstuk of thema inbrengen en er zijn representanten die gekozen kunnen worden om een persoon of bijvoorbeeld een thema van de vraagsteller te representeren. 

De representant kan voelen en verwoorden hoe de verhouding is tot de andere 
opgestelde personen/elementen. Een representant hoeft daarbij niets te weten over het systeem, de persoon of het element dat gerepresenteerd wordt.

Door de interactie die er ontstaat tussen de representanten, kunnen inzichten en heling ontstaan voor de vraagsteller en ook voor de groep als geheel.

Data worden nog bekend gemaakt. Als je interesse hebt, stuur dan een bericht via het contactformulier of naar [email protected]

Begeleiders: Martijn en Margret

Investering voor aanmelding als vraagsteller 75 euro
Investering voor aanmelding als representant 25 euro


'Vrouw in Verbinding'


VERBINDING ALS KRACHTBRON

Workshop 

  • Wanneer -  datum wordt nog bekend gemaakt: als je geïnteresseerd bent, stuur dan een bericht via het contactformulier
  • Voor wie - voor vrouwen die zichzelf een helende en inspiratievolle dag gunnen 
  • Door wie - intuïtief coach en liefdevolle verbinder Margret Steeman 
  • Waar - A. Verherentstraat 1 (boven Laurentz Uit & Eten) in Heemskerk 

 
‘Vrouw in Verbinding’ is een dag waarop je de verbinding kan voelen met de enorme kracht van je vrouwelijk energie en die van andere vrouwen. Een dag om tot jezelf te komen, te leunen, verhalen en ervaringen te delen, liefdevol naar jezelf en naar anderen te kijken. 
 
Een dag waarop je samenkomt met vrouwen die het gewoon fijn vinden om een dag voor zichzelf te hebben. Vrouwen die de verbinding met zichzelf of anderen willen versterken. Vrouwen die sterk ‘moeten’ zijn of juist kwetsbaar mogen zijn. Vrouwen die verlangen naar (meer) rust en verbinding. Vrouwen die net als jij ook dochter zijn, of moeder, vriendin, partner, werknemer, ondernemer en nog veel meer… 
 
Op deze dag creëren we samen een setting van veiligheid en verbinding. 
Door onder andere meditatie, (familie)opstellingen, muziek, het delen van verhalen en oefeningen kun jij je verbinden met jouw vrouwelijke oerkracht en die van de andere vrouwen. Een helende dag om tot jezelf te komen, om rust en ruimte te ervaren en om lichaam, geest en ziel met elkaar in verbinding te brengen. 
 
Enne, als je denkt ‘dit is me allemaal te zweverig of ik ben altijd one of the guys’… dan is het misschien juist goed om te komen. De keuze is aan jou 😊. 
 
Ik werk met kleine groepen van 6 tot 8 personen, dus meld je snel aan!
 

Data worden nog bekend gemaakt. Als je interesse hebt, stuur dan een bericht via het contactformulier of naar [email protected]

 

Investering voor deze waardevolle dag:
125 euro inclusief  koffie/thee, fruit en lekkers.
Er is gratis parkeergelegenheid.

Twijfel je nog of wil je meer weten, mail dan naar [email protected]
Welkom op onze prachtige locatie in hartje Heemskerk 

(boven Laurentz Uit & Eten)