Over ons 

Martijn Koopman

Als je met Martijn in contact bent ervaar je direct rust en veiligheid. De liefde voor zijn medemens zorgt ervoor dat hij met veel passie en gevoel zijn werk doet. Of dat nu tijdens 1-op-1 coaching is of als trainer voor de groep of met teams, zijn empathisch vermogen en oprechte aandacht voor de mensen zorgen direct voor een fijne sfeer. 
Ook zet hij regelmatig zijn humor in om ook luchtigheid te brengen
 naast de serieuze stukken die er ook zijn. 
Naast een bak aan levenservaring heeft Martijn zich o.a. bekwaamd in de methodieken NLP, Oplossingsgericht denken en doen, Systemisch werken en mBIT coaching. Hij is Internationaal gecertificeerd NLP trainer. 

Margret Steeman

Margret werkt altijd vanuit oprechte liefdevolle aandacht met mensen, of het nu gaat om een individu of een groep. Margret zet haar kennis en levenservaring in om jou van binnenuit tot helpende en helende inzichten te laten komen. 
Haar sterk ontwikkelde intu├»tie en sensitiviteit zijn daarbij belangrijke hulpbronnen, net als humor! 
Haar kennis en kunde op het gebied van training en coaching heeft zij opgedaan in de vakgebieden NLP, Systemisch werken, Oplossingsgericht denken en doen en mBIT coaching.

Onze kernwaarden

Verbinding
 Openheid en eerlijkheid
Vrijheid
Respect
Oprechte aandacht

Onze Missie

In coaching is het onze missie om mensen weer in verbinding te brengen met zichzelf, met hun hart. Om mensen ervan bewust te maken wat zich onder de laag van het bewuste afspeelt en handvatten te geven om uit oude patronen te stappen. Mensen te laten ervaren dat zij zelf het stuur van hun levensbus in handen hebben.
 
In teamtraining is het onze missie om teams in hun kracht te zetten. Door gebruik te maken van de kracht van communicatie, diversiteit, zelflerend, zelfsturend en zelfoplossend vermogen van het team en de uitgangspunten van nieuw leiderschap. Dat in combinatie met het ondersteunen en coachen van de leidinggevende.